Під Маріуполем поранено п'ятеро бійців "Азову"

За уточненими даними, у боях під селищем Широкіно (неподалік Маріуполя) п'ятеро бійців батальйону "Азов" отримали легкі поранення

Про це повідомляється на сторінці батальйону в одній з соцмереж, пише "Тиждень".

"На щастя знайшли зниклих безвісти. Загиблих немає. Наші соратники з прикордонних військ також повідомляють про відсутність у них загиблих", - йдеться в повідомленні.

За останніми даними розвідки, під час бою під Широкіно батальйону "Азов" вогнем з зенітної установки вдалося знищити "Урал" з особовим складом окупантів.

За повідомленням розвідки, українська артилерія, яка вступила в бій, знищила батарею 122-мм гаубиць Д-30.

Втрати серед мирних жителів села Широкіного уточнюються. 

Нагадаємо, 4 вересня українські військові – прикордонники та підрозділ батальйону «Азов» – відступили з укріпрайону під селищем Широкине, що приблизно за 20 кілометрів на схід від Маріуполя. Перед цим противник завдав потужного артилерійського удару по українських позиціях. Внаслідок цього укріпрайон зазнав серйозних руйнувань. В українських силовиків є поранені та значні втрати в техніці. Після артудару українських силовиків атакувала й ворожа бронетехніка. Також бойові дії відбувалися поблизу селища Комінтернове, що розташоване на північ від Широкиного.