Руслана на брехню російських ЗМІ: Вчитуйтесь у слова і судіть по діях

Громадська активістка та співачка спростувала звинувачення російських ЗМІ на її адресу

Інформацію Руслана Лижичко розмістила на своїй сторінці у Фейсбук, повідомляє Еспресо.TV.

Нещодавно Руслана на прес-конференції зазначила, що, побувавши на Донбасі, побачила, що «снаряди летять в своїх же». Цю її фразу одразу підхопили російські ЗМІ, обігравши на свою користь.

Тому Руслана, ставши інструментом російської пропаганди, вирішила відповісти на це.

«Зараз кремлівська пропаганда масово тиражує на власних ресурсах та ресурсах прилеглих держав провокативну дезу, на кшталт: «Символ Евромайдана певица Руслана: Я ошиблась, поддерживая власти Украины!»

У подібних заголовках відверта брехня буквально в кожному слові», - зазначила активістка на своїй сторінці у Фейчсбук.

«По-перше, не існує подібної цитати в жодному моєму виступі. По-друге, я ніколи не говорила, що помилилась, підтримуючи нинішню владу, як і не говорила, що я її підтримую чи не підтримую. По-третє, я підтримую Українську Державу і її Незалежність. І все, що допомагатиме нам бути єдиними і суверенними, я буду підтримувати. А пуповину залежності, корупції і брехні, ми маємо перегризти», - додала Руслана.

Окрім цього, Руслана зауважила, що зараз для неї найвищим пріоритетом є збереження життя співвітчизників.

«Ми ще маємо можливість говорити і домовлятись. Але насуваються чорні хмари з Північного Сходу. І часу для того, щоб домовитись і об'єднатись, стає все менш і менш. Путінська Росія, подібно гігантському плазуну, намагається заковтнути нашу землю , яка їй по всьому видно, що не по зубах. Так буває, коли ненажерливий хижак на смерть давиться своєю жертвою, не в стані її перетравити. Але помирає і хижак, і жертва.

Це бурхливе «шоу» спостерігатимуть «вдячні глядачі», які дуже «стурбовані» здоров'ям жертви та апетитом хижака. І радітимуть, що змія вже не залізе в їхнє тихе болото.

Отже, ми ще можемо рятувати свою землю і свій народ. І я намагаюсь це робити. Як вмію і як можу», - додала Руслана Лижичко.

Вона висловила стурбованість тим, як швидко поширюється брехлива інформація російськими медіа: «Мені не потрібні слова підтримки, але я вас дуже прошу не давайте розповсюджуватись брехні».