Аваков розповів, чим займатиметься Тетяна Чорновол в МВС

Тетяна Чорновол в МВС знайшла роботу, яка відповідає її потребам та характеру, тепер вона - уповноважений міністра по роботі і забезпеченні інспекційної функції в складі 34 батальйонів добровольців МВС в зоні АТО

Про це глава МВС Арсен  Аваков розповів в ефірі Еспресо.TV.

«Її енергія заточена на інше, вона не чиновник в стандартному розумінні. Вписати її в бюрократію - це не найкраще рішення. Вона не з цього середовища. Вона принципова і чесна, гіперчесна я б сказав. Це часто заважає і навіть членам команди. Вона іноді говорить так загостерено.

Ми як співучасники проходити по одній справі на Майдані – захоплення машини прослушки на Європейській площі. Тому ми почали говорити про це. Вона пережила особисту трагедію. В неї були завищені очікування від посади уповноваженого по боротьбі з корупцією. Вона зрозуміла, що не зможе там реалізувати ідеї. Вона шукала іншу можливість – тепер вона уповноважений міністра по роботі  і забезпеченні інспекційної функції в складі наших 34 батальйонів  добровольців МВС. Ще не встигло чорнило на наказі висохнути, як вона вже в Маріуполі. І якщо щось буде не так, то вона гори зверне, але все буде так», - розповів очільник МВС.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Тетяна Чорновол, яка раніше обіймала посаду уповноваженого Кабінету міністрів з питань антикорупційної політики, призначена штатним радником міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.