Горлівські терористи тримають полонених у катівні, - ЗМІ

Там тримають місцевих "ворогів народу", якими вважають бізнесменів, їхніх родичів, силовиків, громадськіх діячів, журналістів

Катівня розташована у будівлі ДП "Артемвугілля", про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на "Інформатор".

"Дізнався про це тільки вчора, як і те, що в цій катівні утримується начальник міського відділу ДАІ Юрій Суходольський. На його автомобілі їздять бойовики, а в будинку живуть представники "дружніх" народів. 
Суходольський з розряду тих, хто з приходом Бєса (терориста Ігоря Бєзлєра, - Ред.) в місто метався між двох вогнів", - розповів журналіст Gorlovka.ua Олександр Билінський.

Також він відзначає, що військовополонених тримують у ВБОЗ. 

Незважаючи на те, що п'ятий пункт "мінського договору", передбачає звільнення всіх заручників, Білинський не впевнений, що це дійсно буде втілено в життя.

"Чи передбачає мирний план звільнення заручників, яких взяли в полон не через політичні погляди, а заради викупу? І хтось вірить, що ці люди  нормально себе почуватимуть в містах, де їх катували і принижували?" - пише він. 

Нагадаємо, на майданчику Служби безпеки України створено Міжвідомчий центр допомоги громадянам з питань звільнення полонених, заручників і пошуку зниклих безвісти.