70% киян підтримує перейменування вулиці Інститутської

Майже 70% киян згодні з перейменуванням столичної вулиці на Героїв Небесної Сотні

Громадські обговорення тривають з 20 серпня. Наразі на веб-порталі КМДА свою думку висловили близько 1500 киян, утім, міська рада на офіційному сайті закликає активніше долучатися до обговорень цього питання, передає Еспресо.TV.

За інформацією Департаменту суспільних комунікацій, серед тих, хто проголосував, 67% – «За», 33% – «Проти».

«Надзвичайно важливо, що до нас вже надійшло більше 270 пропозицій, зауважень та редакцій проекту перейменування вулиці Інститутської. Це свідчить про небайдужість та бажання громади долучатися до вирішення актуальних тем столиці», – зазначає директор Департаменту суспільних комунікацій Марина Хонда.

На її переконання, остаточне рішення про перейменування має враховувати думку якомога більшої кількості громадян. Натомість на сьогодні спостерігається тенденція до зниження активності мешканців столиці в обговоренні цього питання.

«Обговорення про можливість перейменування вулиці Інститутської на Героїв Небесної Сотні проводиться саме на вимогу громади, тому ми просимо киян обов’язково долучатися до діалогу із запропонованої теми, висловлювати власні думки, пропозиції та зауваження», – звернулася до мешканців столиці Марина Хонда.

Триватиме обговорення до 20 жовтня 2014 року.