На львівські магазини, що продають російське, наліпили попереджувальні позначки

У Львові активно закликають бойкотувати російські товари та не спонсорувати окупанта

Львівські активісти провели чергову акцію з бойкоту російських товарів, передає ТСН.

Акція відбулася в найбільшому торговому центрі Львова. Активісти роздавали людям листівки із переліком російських брендів. На крамниці, які продають російський крам, клеїли наліпки: «Обережно - російський товар». 

Адміністрація центру активістам не перешкоджала. Покупці переконують, уже давно відмовились від товарів окупанта. Продавці магазинів, де торгують російським, кажуть, що теж підтримують бойкот, але поки не знайшли нового місця роботи. Тож, мусять працювати на сусіда-окупанта.

«Якщо ви купуєте російське, треба пам'ятати, що частина цих грошей, навіть одна копійка ваших кровно зароблених грошей, піде на фінансування куль, «Градів», іншого військового обладнання для російських солдатів, які приїжджають на нашу територію і вбивають наших героїв», - говорить активістка Галина Мороз. 

Нагадаємо, громадська кампанія із бойкоту російських товарів в Україні стартувала в березні після анексії Росією Криму. Подібна акція-заклик до бойкоту проходить не вперше. Раніше активісти у Києві закликали не відвідувати російські заклади харчування, а у Львові в магазинах російські товари продають на окремих полицях. А Івано-Франківські магазини прибрали з полиць російські продукти. Більше половини українців підтримають бойкотування.