В Україні з'явилася перша екогорілка на воді озера Синевир

Екобренд «Мороша» представляє новинку українського алкогольного ринку - першу і єдину горілку на основі природної води карпатського озера Синевир.

Озеро Синевир, що зародилося у високогірному районі Карпат більш 10 тисяч років тому, вважають одним з найчистіших водойм України. Вода Синевирського озера відрізняється неповторним м'яким смаком, а отже, в ній повністю відсутні хлориди, а мінеральні джерела в акваторії озера не замерзають навіть у найлютіші морози. Саме унікальні смакові якості природної води Синевира стали основою нового продукту в асортиментній лінійці екобренда «Мороша» - першою і єдиною на алкогольному ринку горілки на найчистішій воді озера Синевир. 

Робота над створенням горілки «Мороша на воді озера Синевир» та її виведенням на ринок тривала більше року. Спеціально для нового продукту був розроблений унікальний дизайн. Насичений синій колір скла нагадує краплі води високогірного озера Синевир. Таке дизайнерське рішення виразно підкреслює унікальність походження нового продукту. 

Вихід на ринок нової «Мороша» дозволить планомірно збільшити частку продажів екобренда і закріпити його успіх на ринку. За даними рейтингу, екобренд «Мороша» став найбільш швидкозростаючим горілчаним брендом в світі з рекордним показником росту продажів в 81%. Сьогодні «Мороша» - це горілка №1 в світі на мінеральній воді.