Заради допомоги військовим львів’яни продають в інтернеті зустрічі

Приєднатися до акції може будь-хто, хто має якийсь талант

У мережі продають лоти на зустріч з талановитими львів’янами, передає ТСН.

Це може бути вміння вишивати ікони, смачно заварювати чай або каву, вміння фотографувати або навіть допомога з оформленням документів – словом, будь-що цікаве та корисне, що може привабити покупців у мережі. Усі гроші від продажу талантів підуть на потреби бійців АТО.

Ініціатором акції «Купи зустріч – допоможи Україні» стала львів’янка Ірина Снітинська. Вона перша зареєструвалася в аукціоні і вже зібрала не маленьку кількість лотів.

Окрім неї, виставити себе в якості лота уже погодилася майже сотня українців. «Це дуже різні люди. Вони не тільки готові піти на «кавування», але й ікону подарують», - зазначає Снітинська.

Усі торги проходять у соцмережі Фейсбук. Кандидатури виставляють як пересічні мешканці, так і знаменитості. Кожен охочий через Інтернет зможе «придбати зустріч» із цікавою для себе людиною. Щоправда, перед тим доведеться добряче поторгуватися. 

Триватиме аукціон до 14 вересня. По його завершенню, покупці зустрінуться зі своїми лотами, а військовослужбовці отримають чималу фінансову підмогу.

До аукціону долучаються і українські зірки. Так, взяв участь в аукціоні відомий український скрипаль-віртуоз Олександр Божик. «Ви знаєте, навіть деколи у Львові дивляться, що хтось п'є каву, а хтось в цей час воює. А тут совість чиста – ти п'єш каву, за це платять гроші. Плюс приємне спілкування, нові друзі, нові знайомі», - говорить Олександр. 

Наразі сума ставок вже перевищила 56 тисяч гривень.