Сепаратист Малиш влаштувався у створений Порошенком "Фонд відновлення Донбасу", - Снєгирьов

Павло Малиш, який обіймав посаду "першого заступника міністра охорони здоров'я ЛНР" , тепер влаштувався працювати в Києві в структурі, що займатиметься відновленням зруйнованої бойовиками "ЛНР" економіки Донбасу

Про це повідомляє лідер Громадської ініціативи "Права справа" Дмитро Снєгирьов на своїй сторінці у "Фейсбук", передає Еспресо.TV.

За його словами, ця структура має назву -"Фонд відновлення Донбасу".  

"Ідея створення Фонду належить П.Порошенко. Органзація функціонуватиме не лише за рахунок благодійних внесків, але й за підтримки іноземних держав", - написав активіст.

Він зазначив, що презентуючи нову структуру, президент наголосив на тому, що Фонд акумулюватиме фінансові надходження на відбудову регіону, що допоможе зменшити навантаження на економіку. 

"Я почав роботу зі створення спеціального фонду з відновлення інфраструктури Донбасу. Це будуть не тільки гроші українського бюджету, не тільки благодійні внески, які ми пробуємо зараз організувати, а й більшість європейських країн, США, Велика Британія, Японія погодилися зробити внески, які будуть складати десятки мільйонів доларів, євро і фунтів, які допоможуть нам зменшити навантаження на економіку ", - цитує слова президента Снєгирьов. І резюмує, що "гроші благодійників, які підуть на відновлення Донбасу, тепер в надійних ЛНР-ких руках".