Українські артисти виступили перед бійцями в зоні АТО

Гурт «Ot Vinta» та інші виконавці приїхали підтримати українських військових

Тепла атмосфера, веселі та бадьорі пісні та гарний настрій. Українські артисти завітали з концертом у зону АТО, аби підтримати дух та підняти бойовий настрій наших військових, передає Еспресо.TV.

Юрій Журавель, лідер гурту «Ot Vinta», який приїхав підтримати українських бійців, поділився своїми враженням: «Відчуваєш, що ти співаєш для справжніх, здорових, бойових і повних сил та віри в перемогу мужиків. В очах видно, що вони сюди не прийшли гинути. Це професійні вояки, які заточені під те, щоб перемагати. Це відчувається в кожному».

Перед своїм виступом кожен з артистів звертався до бійців, висловлював віру у перемогу та дякував захисникам за їхню відвагу.

У деяких номерах польового концерту задіяли й військових: боєць залюбки підспівував українським артистам.

Начальник військово-музичного управління ЗСУ полковник Володимир Дашковський зазначив: «Коли я тут, я ніби очищуюсь. Це відверті розмови, це очі-в-очі, тут нема того, що є, на жаль, в іншому місці: нема лицемірства, тут все відверто».

Окрім веселих та бадьорих пісень, під час концерту також вшанували пам’ять загиблих героїв хвилиною мовчання.

«Насправді, зірки не ми, зірки – ті, для кого ми приїхали сюди співати. Ми це цінуємо і до кожного бійця ставимося, як до свого рідного», - зауважила телеведуча, яка виступила ініціатором проведення цього концерту, Соломія Вітвіцька.

Аристи, що приїхали підтримати українських військових, розуміють, як їм важко, тому залюбки виступають перед захисниками. «Наші солісти з великим бажанням їдуть виконувати твори, піднімати бойовий дух наших бійців, які знаходяться тут, у гарячій точці. Дійсно, важко нашим солдатам відстоювати та захищати свою батьківщину. Якщо ми її не будемо відстоювати, ніхто за нас цього не зробить. А солісти хочуть підняти бойовий дух, підняти настрій бійцям», - додав начальник зразково-показового оркестру ЗСУ, полковник Ігор Биковський.