Боксеру запропонували за $750 тис. прочитати хоча б сторінку з "Гаррі Поттера"

Відомий репер 50 Cent запропонував знаменитому американському боксеру Флойду Мейвезеру-молодшому прочитати на публіці без запинок хоча б одну сторінку з "Гаррі Поттера"

У разі прийняття виклику музикант перерахує $750 тис. у благодійний фонд, повдомляє Еспресо.TV з посиланням на dailymail.co.uk.

Репер прозоро натякнув, що спортсмен малоосвічений і у нього проблеми з мовленням. 

"Я читав би ідеально, якби заробляв цим на життя, годував би цим свою родину. Інтелект й освіта - різні речі. Мені подобається те, чим я займаюся. А на таких людях не збираюся зациклюватися. Ніщо не зіб'є мене з вірного шляху. Так що на клоунаду не звертаю уваги. Це годиться для цирку. Якщо я насправді не вмію читати, то мої досягнення ще більш дивні. Висміювати людини за невміння читати - це не смішно, а трагічно", - так відповів на виклик Мейвезер.

Раніше 50 Cent і Мейвезер були друзями, але останнім часом вони обмінюються колючими коментарями, які стають надбанням громадськості.

Мейвезер - чемпіон світу серед боксерів-професіоналів у 5-ти вагових категоріях, є найкращим боксером світу 2005, 2006, 2007, 2012 і 2013 років.