Ідентифіковано тіла 193 пасажирів рейсу MH-17

На цьому тижні ідентифіковані 10 тіл пасажирів Boeing 777, збитого проросійськими терористами 17 липня в Донецькій області

Таким чином, на сьогодні ідентифіковані тіла 193 пасажирів літака, повідомляє прес-служба Міністерства безпеки та юстиції Нідерландів, передає "ЛігаБізнесІнформ"

У відомстві повідомили, що з 10 загиблих, ідентифікованих на цьому тижні, шість були громадянами Нідерландів, а четверо - інших країн. На прохання посольств цих країн, інформація про громадянство неголландских жертв не повідомляється. 

"Команда фахівців працює над процесом ідентифікації, але процес може зайняти багато місяців, перш ніж кожна жертва буде пізнана", - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, вчора Рада безпеки Нідерландів опублікувала на офіційному сайті попередній звіт про можливі причини падіння Boeing 777 в Донецькій області. підтверджує версію США про ракетний удар по пасажирському літаку з території, контрольованої терористами ДНР. 

Boeing-777 Малайзійських авіаліній, збитий 17 липня в Донецькій області, здійснював рейс Амстердам - Куала-Лумпур. На його борту перебували 298 осіб, серед них 192 голландці, 38 австралійців і 43 малазійці. Всі пасажири і члени екіпажу загинули.