Радник Порошенка: Тимошенко піде на вибори окремо, а об'єднання регіоналів не подолає прохідний бар'єр

Радник Президента України, політолог Олег Медведєв розповів, яким він бачить політичний розклад на майбутніх позачергових виборах до Парламенту

"Я думаю, що вона (Юлія Тимошенко, - Ред.) піде окремо. З моєї точки зору її похід на вибори – це похід в опозицію", - сказв він в ефірі Еспресо.TV

За словами Медведєва, політичного майбутнього у об'єднаних "регіоналів" нема. 

"Ви маєте на увазі тих політичних маргіналів? Я взагалі не вірю в їхнє політичне майбутнє. Їхня епоха завершилася, вони готували ситуацію на Донбасі не один десяток років. Я розраховую на те, що можливо ПР не подолає навіть 5% бар’єр", - зазначив він. 

Що ж до ймовірного об'єднання "Народного фронту" Арсенія Яценюка та Олександра Турчинова з "Блоком Порошенка", порадив звернути увагу на соціологічні дослідження. 

"Мені складно сказати, я не є учасником контактів і переговорів на цю тему. Я думаю, що буде знайдений технологічно оптимальний формат походу на вибори. Соціологія покаже, чи треба йти на вибори спільно", - сказав радник Президента. 

Нагадаємо, про ймовірне об'єднання політиків натякнув і міністра внутрішніх справ Арсен Авакова. Зазначивши, що «Народний фронт» Арсенія Яценюка та Олександра Турчинова може об'єднатися із «Блоком Порошенка»