Бондаренко: Кличко стягує в Київраду людей "Льоні-Космоса" і екс-регіоналів

Екс-голова КМДА Володимир Бондаренко вважає, що нинішнє керівництво Київради забуло про обіцянки Майдану про люстрацію і застосовує «ненормальний» кадровий підхід

Про це Бондаренко заявив в ефірі Еспресо.TV, аналізуючи 100 днів роботи Віталія Кличка на посаді київського міського голови.

«Ті люди, які провели зимні і страшні місяці на Майдані і воювали там, вони були призначені, зокрема, керівниками районів...Сьогодні всі вони, як кажуть знесені, вони прибрані. Але частина тих людей, хто прийщов (В Київраду, - ред.), як мінімум дивує», - сказав Бондаренко.

Зокрема, за його словами, у Київраду повертаються люди, які свого часу активно співпрацювали з еск-"регіоналом" Василей Хмельницьким. "Також ми бачимо тут зятя Кінаха, який дуже специфічний чоловік, зяті Івченка та ще деякий людей з команди Ющенка", - сказав Бондеренко. Також, за його словами, у Київраду залучаються люди Леоніда Черновецького, Олександра Попова та інших «одіозних діячів».

Бондаренко вважає, що це «ненормальний кадровий підхід». "Можливо вони справляться зі своєю роботою карще, ніж ті, хто були, але я вважаю, що є в Києві ті галузі, в яких треба доводити справу до завершення у боротьбі з корупцією, а не продовжувати ту традицію, яка була", - зазначив він.

 також повідомив, що свого часу Київ був поділений на «секторальні шматки», кожен з яких був закріплений за тим чи іншим членом уряду.

«Є сфера Бойка, є сфера Азарова, інших і вони продовжують сьогодні повертатися», - сказав Бондаренко.

"Якщо квмпанію Віталія Володимировича забезпечили якісь люди, які повертаються на місця, які їм обіцяли, то  це характеризує як мінімум отой ненормальний кадровий підхід, який сьогодні в Києві здійснюється", - вважає він.