На Луганщину зайшла колона зі ста одиниць російської військової техніки

Вчора, 10 вересня, через пункт пропуску "Ізварине" у напрямку міста Краснодон з Росії зайшла величезна колона військової техніки

Про це повідомляє  Еспресо.TV з посиланням прес-службу Державної прикордонної служби України.

Зокрема, у складі колони - 12 танків, 48 БТРів, 20 "Уралів" з боєприпасами, 8 "Уралів" з особовим складом, 4 автомобілі протиповітряної оборони та 5 5 паливозаправників.

Також вчора зі сторони пункту пропуску «Новоазовськ» у напрямку селища Безіменне зайшло приблизно 10 танків. «На західній околиці цього населеного пункту  встановлено 2 установки РСЗВ БМ-21 «Град»», - поінформували прикордонники.

Крім того, у Білоярівці Донецької області виявлено скупчення до 400 одиниць техніки. «10.09.2014 приблизно о 19.00 з н.п. Білоярівка через н.п. Амвросіївка на південному напрямку вирушила колона техніки, біля 76 одиниць під прапорами РФ», - поінформували у держприкордонслужбі.

Також вночі  10 вересня  через село Дібровку в напрямку Дмитрівки Донецька області пройшли 10 танків та 3 самохідні установки.

За оперативними даними, в Тельмановському районі інструктори ЗС Росії проводить інструктаж та спеціальні заняття з бойовиками, яких близько 1000 осіб.