Ольга Солоневич з однодумцями створили сайт для боротьби з рейдерами

Після падіння режиму Януковича українські бізнесмени гадали, що прийшла пора справедливості, а суди буде очищено через люстрацію

Проте не так сталося, як бажалося: люстрація навіть не почалася, а невеликі поліпшення нівелюються великою кількістю людей сімї, котрі лишилися своїх на місцях і за нової влади.

Після довгої боротьби з рейдерами, Ольга Солоневич, співзасновниця компанії "ЛІРА-2000" так і не повернула ані своєї частки, ані жодної компенсації від рейдера міжнародного классу Ігоря Бобнєва. Сам пан Бобнєв не виходить на контакт, ані з представниками потерпілої, ані з журналістами.

Нагадаємо, що пані Солоневич, разом з колишнім головним архітектором Києва Сергієм Бабушкіним і громадянином Російської Федерації Бобнєвим Ігорем, за власні кошти збудували офісну споруду і здавали її в оренду, проте в 2009 році пані Солоневич незаконно виключили зі складу учасників Товариства на підставі сфальшованих документів, про що свідчить експертиза. Тодішні суди просто проігнорували такий беззаперечний факт, як результати експертизи і потерпілій навіть не виплатили компенсацію.

Пізніше, коли Бабушкін потрапив до лікарні із онкологічним захворюванням, Бобнєв сфальсифікував підпис клишнього головного архітектора Києва і прийняв на загальгних зборах "спільне" рішення про збільшення статутного капіталу ТОВ "ЛІРА-2000". Стандартним рейдерським прийомом він розмив частку іншого акціонера. Зрештою експертиза виявила підробку підпису на документах, проте суд проігнорував  і цей доказ.

У 2013 році Бобнєв продав свою частку кіпрській компанії "Бредвін Трейдінг лімітед", єдиним власником якої є офшор з Віргінських островів "Лігнфілд Трейдінг лімітед", внаслідок чого учасниками товариства стали Бабушкін із часткою в 24,73% і Кіпрська компанія(75,27%)

Нещодавно Бобнєв приїздив до України і перебував тут з третього по восьме вересня, на жаль усі спроби з ним сконтактуватіся були марними. Також достеменно відомо, що раніше Бобнєва намагалися затримати представники силових структур України, проте через помилку в паспортних данних ця спроба була марною.

Не дивлячись на складну ситуацію, в якій опинилася країна люди пам'ятатють заради чого боролися останній рік і не збираються відступати ні перед  корумпованими суддями, ні перед російськими агресорами. Для боротьби за справедивість в сфері бізнесу, Ольга Солоневич та її однодумці створили сайт http://www.stopraiders.org.ua/ де бізнесмени  гуртуватимуться в боротьбі з рейдерським террором.