Росія оголосила руфера Mustang у міжнародний розшук, - ЗМІ

Українського руфера Григорія Mustang оголошено російським слідством у міжнародний розшук у справі про хуліганство на сталінської висотці в Москві

Про це повідомляє РБК з посиланням на адвоката одного з фігурантів справи Ольгу Лукманову, передає Еспресо.TV.

За її словами, руферові заочно пред'явлено обвинувачення.

Лукманова розповіла, що особу Григоря Mustang було встановлено ​​слідством, і він вже фігурує в матеріалах справи.

Головний свідок звинувачення Кирило Ішутін зараз знаходиться під вартою за зберігання наркотиків, які були знайдені у нього в помешканні під час обшуку. За словами адвоката Лукманової, Ішутін зараз переведений у статус підозрюваного, і йому можуть пред'явити звинувачення в хуліганстві та вандалізмі.

Ішутін стверджує, що Mustang прилетів у Москву 10 серпня прямим рейсом з Києва. За словами свідка, перефарбовувати зірку на висотці українцеві допомагали руфери Володимир Подрєзов та якась дівчина під ніком Ангела.

Крім цього, адвокат Лукманова розповіла, що 11 судових експертиз не підтвердили причетність чотирьох парашутистів до інциденту з фарбуванням зірки.

"Я ознайомилася сьогодні з результатами експертиз, вони підтвердили версію про непричетність парашутистів до злочину", - заявила адвокат.

Нагадаємо, невідомі в ніч з 19 на 20 серпня перефарбували зірку на сталінської висотці в Москві на Котельній набережній в синьо-жовті кольори і вивісили на шпилі будівлі український прапор. Пізніше Mustang| Wanted заявив, що це він перефарбував зірку на шпилі висотки на Котельницькій набережній в Москві в кольори прапора України і підняв український прапор над нею. Георгій також заявив, що готовий здатися російській владі у випадку, якщо буде звільнена українська льотчиця Надія Савченко, яка перебуває у воронезькому СІЗО.