Семенченко: Бійці «Донбасу» підуть на вибори мажоритарниками

Бійці батальйону «Донбас» не мають права залишатися глядачами на парламентських виборах

Про це написав на власній сторінці у «Фейсбуці» командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко.

«Дивне перемир'я триває. Ситуація ставить нас перед необхідність визначити своє ставлення до виборів. Я як житель Донбасу і комбат «Донбасу» впевнений в тому, що залишатися глядачами ми не маємо права. Ми повинні бути учасниками», - написав він. 

«Ми готові підтримати тих кандидатів які користуються довірою суспільства, поділяють наші цілі і готові об'єднати зусилля з такими ж депутатами у Верховній Раді. З верховної зради ми повинні зробити Парламент. Готові об'єднувати зусилля з тими хто хоче щоб вибори пройшли чесно. 
Від батальйону Донбас підуть на вибори за мажоритарними округами бійці які вміють володіти і автоматом і словом, патріоти які і в цивільному житті були кимось. Адже «Донбас» - це Україна. Вся. І Львів і Рівне, і Сімферополь і Донецьк, і Лисичанськ і Київ. І якщо виборці з інших областей готові висунути в ВР свого земляка бійця Донбасу то ми готові. Пишіть, допоможемо», - додав Семенченко.

«Троє з Донбасу зараз у списку «Самопоміч». З РПР, люстраційним комітетом і мером Львова Андрієм Садовим. Чому? Тому що ця команда нам подобається, тому що Львів і Донецьк з Луганськом повинні протягнути один одному руки і зшивати країну. Коли нас стравлюють один з одним, розповідають про бандерівців і бандитів з Донбасу - страждає вся Україна, наші кишені чистять, а закінчується все ДНР і ЛНР. Бо це команда має чітке розуміння того що робити далі, які закони приймати, що люстрація неминуча якщо ми хочемо мати майбутнє для України», - зазначив комбат.
 
«Думаю що після обговорення в батальйоні відправимо по мажоритарних округах пару десятків бійців», - заявив Семенченко.

Також він додав, що в неділю о 11:00 в Києві «збираємо перший збір Української військової організації. Вибори виборами, а загрозу війни ніхто не відміняв. Ті хто не встиг подати заявку (групи і організації) - пишіть. Слава Україні!»