На Львівському форумі видавців збирають українські книжки для жителів Донбасу

Зібрану літературу подарують Артемівській центральній бібліотеці

У Львові стартувала акція «Подаруй українську книжку українському Донбасу» у рамках Міжнародного Форуму видавців. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив Отар Довженко, виклавши відповідне фото, передає Еспресо.TV.

«Скромно, але від душі», - написав український журналіст.

Зібрані львів’янами книжки передадуть до Артемівської центральної бібліотеки. Намет для збору української літератури на подарунок артемівцям розташовано навпроти палацу Потоцьких. 

Окрім цього, у Львівській свічковій мануфактурі (площа Музейна, біля Домініканського собору) встановили скриньку для збору книжок. І там уже є перші книжки для Артемівська, повідомив Отар Довженко.

Фото: Фейсбук 

Раніше повідомлялося, що подібну акцію проведуть і в Києві. У Музеї книги і друкарства збиратимуть книжки для дітей зі Сходу.

Нагадаємо, 10 вересня розпочався Міжнародний книжковий "Форум видавців у Львові". Найголовніший та найочікуваніший в Україні книжковий, літературний та культурний захід цьогоріч відбудеться вже в 21 раз. У рамках цієї події проведуть чимало творчих зустрічей з письменниками та музикантами з різних країн світу, ярмарки, автограф-сесії, дискусії, ніч поезії та музики

Нагадаємо, цого року було вирішено не представляти російську літературу на Форумі.

Захід триватиме до 14 вересня.