Москва хоче заочно заарештувати руфера Мустанга

Поліція просить заочно заарештувати руфера Мустанга, який розфарбував у синьо-жовті кольори зірку на московській висотці

Московська поліція має намір заочно заарештувати Павла Ушевца (руфер Мустанг), який розфарбував у синьо-жовті кольори зірку на московській висотці на Котельнической набережній, передає ИТАР-ТАСС

«Слідчий УВС по ЦАО вийшов з клопотанням до Таганськиого суду про заочне обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою відносно фігуранта кримінальної справи, порушеної за фактом хуліганських дій у висотній будівлі на Котельній набережній», - повідомили у відомстві. 

Напередодні МВС Росії повідомило про те, що Ушевец був оголошений в міждержавний розшук. Хоча спочатку російські ЗМІ повідомляли про міжнародний розшук. 

У цій кримінальній справі вже були затримані четверо мешканців столиці, які за рішенням суду знаходяться під домашнім арештом. 

У свою чергу, в МВС України повідомили, що не мають наміру видавати Росії громадянина України Павла Ушевца.

Нагадаємо, в ніч з 19 на 20 серпня невідомі перефарбували зірку на сталінськії висотці в Москві на Котельній набережній у синьо-жовті кольори і вивісили на шпилі будівлі український прапор. Згодом у фарбуванні зірки зізнався український руфер Мустанг.