«ЗАСТУП» презентував першу 5-ку виборчого списку

Політична партія «Всеукраїнське аграрне об'єднання «ЗАСТУП» презентувало першу п'ятірку виборчого списку у Верховну Раду. В ній немає олігархів і політиків, які вже були в парламенті

Про це на з'їзд партії «ЗАСТУП» повідомила її голова Віра Ульянченко, передає Еспресо.TV.
 
"Наша сила вирішила підтримати вітчизняного виробника, ми виступаємо за децентралізацію влади та розвиток сільських територій. Також допомога цим територіям спільно з аграріями, з державою, розвитку соціального сектору", - повідомила вона.
 
За словами Ульянченко у виборчому списку «ЗАСТУПу» немає олігархів і людей, які вже були у Раді. Її членами є селищні голови, сільгоспвиробники, науковці, вчителі та медики.
 
"Це абсолютно нові люди. Наша основна мета - сформувати представництво в парламенті від аграріїв, селян, від фермерів. Пріоритети - захист малого та середнього фермерського прошарку. У нас є законопроект про підтримку фермерства. Надання статусу малим господарствам на рівні держави. Законопроект про мораторій на продаж землі, для того, щоб створити ефективне законодавство по використанню землі", - заявила голова партії Віра Ульянченко.
 
Також голова «Всеукраїнського аграрного об'єднання «ЗАСТУП» зазначила, що партія готова об'єднуватися зі всіма патріотичними силами України і зайти в коаліцію, яка буде підтримувати розвиток України.
 
Перша п'ятірка Всеукраїнського об'єднання ЗАСТУП виглядає так:
1. Ульянченко Віра Іванівна, голова партії «Всеукраїнське аграрне об'єднання «ЗАСТУП».
2. Новіков Геннадій Володимирович, заступник голови партії, голова Аграрного союзу України.
3. Шереметьєва Олександра Іванівна, Омельницький сільський голова.
4. Хоменко Володимир Миколайович, начальник Українського об'єднання сільського комунального господарства "Укрсількомунгосп"
5. Синявська Ірина Максимівна, заступник голови політичної партії «Всеукраїнське аграрне об'єднання «ЗАСТУП».