Ягольнік та Бондарчук «пораділи» за Лободу

Зірки у соцмережах коментують виступ української співачки на Дні Москви

Вчора головною новиною дня в шоу-бізнесі став факт виступу Світлани Лободи в Москві. Пізніше стало відомо, що співачка виступила безкоштовно на запрошення співака Еміна, з яким Світлана співає дуетну пісню, передає ДеПо

Режисер і друг Ані Лорак Олег Бондарчук, який активно підтримував Кароліну упродовж декількох місяців, коли українці буквально накинулись на співачку, опублікував на своїй сторінці в Facebook статтю про виступ Лободи в Росії і підписав її: 

«Я не проти, коли українські зірки виступають в Росії, але я проти того, щоб у журналістів вимагали стерти запис з цим виступом ...». 

Український композитор і продюсер Олександр Ягольник, який бореться з непатріотичними зірками, лаконічно підписав статтю про пригоди Світлани в Москві: 

«Молодца ...». 

Відомий продюсер, колишній коханий Ані Лорак Юрій Фальоса ще до того, як стало відомо про таємний виступ Лободи в Москві, пояснив, чому зірки продовжують гастролювати в Росії. 

Юрій розповів vesti.ua: 

«В Україні ми не можемо заробляти гроші. Зараз організовується безліч благодійних концертів, а самим артистам скоро нічого буде жерти! А в Росії у нас є замовлення і гонорар нам не зменшували».