В першу десятку "Опозиційного блоку" включать Рабиновича і Гужву, - ЗМІ

Партія "Опозиційний блок" має намір включити до першої десятки партійного виборчого списку президента Всеукраїнського єврейського конгресу Вадима Рабиновича та власника холдингу "Мультимедіа інвест-груп" Ігоря Гужву

Про це повідомило інформоване джерело в кулуарах форуму "Мир. Стабільність. Відродження" партії "Опозиційний блок", пише Еспресо.TV з посиланням на «Українські новини».

Також в «десятку» потраплять  виконуючий обов'язки голова Партії розвитку України Сергій Ларін, голова партії "Уперед Україна!" Наталія Королевська, голова Луганської обласної ради Валерій Голенко.

Джерело зазначило, що на форумі визначається формат участі "Опозиційного блоку" на позачергових виборах Ради, а партійний виборчий список буде остаточно затверджений на з'їзді партії пізніше.

Виступаючи  на форумі, бізнесмен Вадим Рабинович заявив, що очолювана ним партія "Центр" готова брати участь в "Опозиційному блоці", пише «Комсомольська правда».  «Ми - проукраїнська опозиція. Ми - за мир і проти економічної політики нинішньої влади, - заявив він.

У свою чергу, під час виступу Гужва зазначив, що "країні потрібна опозиція, але опозиція, яка не боїться бути опозицією, не боїться обшуків і переслідувань".

Нагадаємо, 14 вересня Партія регіонів заявила про те, що не піде на парламентські вибори 2014 року, а також заявила про створення опозиційного уряду.