Під Іловайськом знайшли тіла 26 українських військових

За 13 і 14 вересня пошукова група Всеукраїнської громадської організації «Союз Народна пам'ять» в ході гуманітарної місії виявила під Іловайськом 26 тіл загиблих українських військових

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на сайт організації.

"За останній час співробітники організації знайшли останки 39 тіл військовослужбовців України: 18 в районі Савур-Могили, 21 - в районі Іловайська, де робота триває. Останні вісім останків воїнів були виявлені в Іловайську прямо на полі, поряд з розбитою бронетехнікою", - говориться в повідомленні організації.

За її даними, усі тіла вилучені пошуковими групами для ідентифікації.

«Інформація про місцеперебування полеглих українських бійців продовжує надходити в пошукову групу з різних джерел - найближчим часом роботи будуть продовжені там же, в районі Іловайська", - додали в «Союзі».

Нагадаємо, раніше міністр оборони Валерій Гелетей заявив про виведення всіх бійців сил антитерористичної операції з Іловайська Донецької області.

Зазначимо, що сили АТО увійшли в Іловайськ 18 серпня, однак 26 серпня стало відомо, що кілька загонів добровольчих батальйонів в Іловайську потрапили в оточення.