У Росії масово скасовують концерти Макаревича

У Красноярську скасований ще один концерт російського співака Андрія Макаревича

Інформацію про скасування концерту Макаревича в Красноярську підтвердила заступник директора з реклами та PR концертного агентства «Музыкальный город» Ксенія Пещік, пише НГС.Новости

За її словами, відміна концерту пов'язана зі скасуванням всього туру. Продаж квитків призупинено, інформації про перенесення концертів на даний момент немає. Ксенія Пещік також додала, що оскільки квитки на концерт у клуби, зазвичай, купують безпосередньо перед самим заходом, їх було продано «одиниці». Точну кількість вона не назвала. 

Концерт Андрія Макаревича спільно з джазовим гітаристом Ільдаром Казахановим мав відбутися 2 листопада в ресторані-барі «Облака».  

Окрім скасованих концертів Макаревич сам відмовився від виступу в Самарі з технічних причин.

На сайті співака поки немає інформації про скасовані концерти. Натомість у концертному графіку значаться плани на виступи у листопаді в низці українських міст - Києві, Харкові, Дніпропетровську, Одесі. А 27-го вересня лідер "Машины времени" хоче заспівати на джазовому фестивалі у Чернігові.

Скандал навколо лідера гурту "Машина времени" Андрія Макаревича розпочався після того, як 12 серпня він виступив перед українськими біженцями в Святогорську. Після цього концерту депутат Держдуми від «Єдиної Росії» запропонував позбавити співака всіх звань і орденів, вважаючи даний концерт підтримкою чинної київської влади.