З будівлі Меджлісу в Сімферополі озброєні люди зірвали прапор України

З будівлі Меджлісу в окупованому Сімферополі невідомі озброєні люди зірвали прапор України

Про це сайту повідомив член Меджлісу, глава благодійної організації «Фонд«Крим» Різа Шевкієв, повідомляє «Крим.Реалії».

За його словами, в 03.15 ночі до будівлі Меджлісу в Сімферополі підійшли троє невідомих, їх обличчя були закриті масками. Двоє чоловіків відразу встали до вхідних дверей, блокуючи вихід з будівлі, в руках одного з них був пістолет. 

В цей час, за повідомленням Ризи Шевкіева, третій чоловік швидко піднявся по газовій трубі до прапора України, який був встановлений на фасаді будівлі, і зірвав його. 

«Після того як прапор України був скинутий на землю, невідомі підібрали його і швидко пішли. Це сталося за дві хвилини. Таким чином, це була підготовлена​​, спланована операція», - розповів сайту Крим.Реаліі Риза Шевкієв. 

Він зазначив, що відразу ж була викликана поліція. Те що було записано на камеру відеоспостереження також буде передано поліції. 

Це не перший випадок, коли з фасаду будівлі, де розташований Меджліс кримськотатарського народу, зривають прапор України. 

Також державний прапор України на будівлі Меджлісу кримськотатарського народу в Сімферополі ставав причиною візиту представників поліції.