В будівлі Меджлісу силовики влаштували обшук (ДОПОВНЕНО)

В Меджлісі кримськотатарського народу зараз триває обшук

Будівлю Меджлісу по периметру оточили озброєні люди - 6 осіб в масках, у військовій формі і з автоматами, а також співробітники поліції - до 10 чоловік. До будівлі під'їхав автозак, передає Еспресо.TV з посиланням на «Крим.Реалії».

На питання, хто вони і для чого оточили Меджліс, люди у формі відповідати не захотіли, заявивши, що «вони не уповноважені говорити».

Як вдалося з'ясувати кореспонденту видання, в будівлі проводяться слідчі дії. Всередину, нікого не впускають і не випускають.

Зокрема, обшуки ведуться в редакції кримськотатарської газети «Авдет», яка розташовується в будівлі Меджлісу. Редактора видання всередині немає, обшук проводять без його участі.

Нагадаємо, вранці 16 вересня, з обшуком прийшли в квартиру члена Меджлісу кримськотатарського народу Ескендера Барієва, у якого вилучили комп'ютерну техніку.

15 вересня було скоєно напад на будівлю Меджлісу кримськотатарського народу. Троє невідомих, чиї обличчя були закриті масками прибули до будівлі Меджлісу, один з яких швидко піднявся по газовій трубі до прапора України, який був встановлений на фасаді будівлі, і зірвав його.