Депутатів Курченка в Держдумі зустрічали оплесками (СПИСОК)

Голова Державної думи РФ Сергій Наришкін провів зустріч із групою «За мир і стабільність» (відома, як група Курченка), що складається із 24 українських депутатів

Після зустрічі за закритими дверима українські депутати були запрошені в зал засідання Держдуми РФ, де російські парламентарі - на заклик спікера нижньої палати Федеральних зборів РФ - зустріли українців оплесками, повідомляє «УкрИнформ».

«Сьогодні в Державній думі РФ відбулася зустріч з депутатами Верховної Ради України і депутатською групою "За мир і стабільність". Відбулася чесна, відкрита розмова про те, як подолати важку внутрішньоукраїнську кризу, що чекати від майбутніх виборів у Верховну Раду України, і як відновити довіру між двома нашими країнами», - сказав Наришкін.

Після свого вступного слова відносно зустрічі, що відбулася, з українськими депутатами він запропонував вітати їх в залі засідання Держдуми РФ.

«Давайте всі разом привітаємо наших українських колег, вони знаходяться на гостьовій трибуні, і побажаємо їм успішної роботи в дуже непростих умовах", - закликав Наришкін і навіть піднявся, аплодуючи своїм гостям із України.

Серед депутатів ВР, які відвідали російську Держдуму з «миротворчим» візитом були, зокрема, регіонали Володимир Олійник, Олена Бондаренко, Владислав Лук'янов, комуніст Олександр Голуб та навіть народна артистка України Таїсія Повалій.

Список нардепів, який використовувався у Держдумі для розсаджування «гостей з України»