Гусін злетів з сідла мотоцикла і вдарився об залізний відбійник, - Мочанов

Відомий гонщик Олексій Мочанов розповів про загибель свого друга Андрія Гусіна

Як повідомляє Еспресо.TV, з посиланням на "Комсомольську правду в Україні", Андрій Гусін приїхав на трек "Чайка" близько двох годин дня. На трасу виїхав один без тренерів і партнерів.

За словами Олексія Мочанова, Гусін нещодавно купив собі мотоцикл і вчився їздити.

"Що сталося - зараз сказати важко, але на одному з поворотів Андрій втратив керування. Ліг на бік, мабуть, намагався увійти в поворот, але не вийшло. Мотоцикл ліг на бік, а Андрій злетів з сідла і вдарився об залізний відбійник. Удар був такої сили, що Андрій перелетів через парапет і впав у траву, при цьому з нього злетів шолом", - розповів Мочанов.

Також кажуть, що по відбійнику Андрія "проволокло" 15 метрів і його нібито розірвало на кілька частин. За словами автогонщика Мочанова, судячи зі стану тіла загиблого, Гусін не мучився ні секунди, загинув миттєво.

На місці аварії міліція, прокуратура, безліч журналістів. Гоночний трек повністю перекритий, приїхали на "Чайку" представники київського "​​Динамо" і родичі загиблого футболіста.

На треку раніше лежить мотоцикл, причому в нормальному стані і білий шолом. Тіло Гусіна знаходиться за відбійником.

Нагадаємо, що сьогодні загинув відомий екс-футболіст "Динамо" та збірної України Андрій Гусін. У свій 41 рік Гусін мав дружину і трьох дітей.