Російські активісти створять антипутінський супутниковий телеканал - російський письменник

Російські громадські опозиціонери вирішили боротися з офіційною пропагандою через створення власного супутникового телеканалу

Про це під час круглого столу "Як уберегти Росію від "залізної завіси" заявив російський суспільно-політичний діяч, письменник Герман Обухов, передає Еспресо.ТV з посиланням на УНН.

“Люди в РФ розуміють, що вони існують в атмосфері брехні та дезінформації. Але зізнатися собі в цьому не можуть, адже тоді їм доведеться визнати, що РФ захоплює чужу територію. Офіційна пропаганда в РФ не поступається пропаганді Геббельса. Щоб їй протистояти, в серпні була створена антипутінська коаліція з громадських організацій та активістів. Зараз ми шукаємо ресурси, щоб запустити супутниковий телеканал з Гельсінки, щоб транслювати його на Росію. Бо в РФ - фашизм, і треба намагатися достукатися до російських громадян”, – сказав Обухов.

Він зазначив, що російській владі вдалося переконати своє населення, що насправді фашисти в Україні.

"Людям кожен день втовкмачують в голову, що в Україні – фашизм, і вони починають цьому вірити, і тому їдуть на схід України зі зброєю вбивати", – додав письменник.