Семенченко запропонував 5 шляхів боротьби з терористами замість амністії

Терористи не виконують попередніх домовленостей обміну полонених і готуються до війни з "фашистами й олігархами"

Таку думку висловив командир добровольчого батальйону "Донбас" Семен Семенченко на своїй сторінці у "Фейсбуці", передає Еспресо.TV.

За його словами, терористи не виконують попередніх домовленостей обміну полонених "всіх на всіх". Наші полонені досі перебувають в Донецьку.  "Терористи об'єднуються в "армії", їх прощають, а вони готуються до війни з "фашистами й олігархами", - пише Семенченко і пропонує свій вихід із ситуації, що склалася.

Він вважає, що політична, економічна та військова система країни не готова до викликів подібного масштабу, тому народу треба брати порятунок країни в свої руки.

Семенченко пропонує 5 шляхів подолання ситуації: політичний, військовий, соціальний, інформаційний і міжнародної консолідації.

"1) Політичний. Скасування Закону, вироблення іншої позиції на переговорах. Концепція реформи армії і служб безпеки. 
2) Військовий. Створення системи територіальної оборони країни. Цим зараз займаємося в рамках Української військової організації... Ми повинні стати другим Ізраїлем у галузі безпеки, Україна яка зможе захистити своїх громадян. 
3) Соціальний - необхідно об'єднувати зусилля, волонтерський рух показав, що ми (найпростіші й звичайні, без чинів) можемо досягати результатів, і ця сила зможе вистояти в боротьбі. 
4) Інформаційний - відкриватимемо інформацію, робитимемо процеси прозорими і відкритими. 
5) Шляхом міжнародної консолідації. Об'єднувати зусилля з діаспорою, доносити через громадські організації правду про Україну. Допомагати державі в роботі з міжнародними організаціями", - пропонує Семенченко. 

Нагадаємо, вчора депутати проголосували за амністію бойовиків на Донбасі.