Під Луганськом бойовики обстріляли автомобіль. Водій загинув

Під Луганськом на дорозі, що веде до селища Ювілейний, бойовики обстріляли автівку. Водія убито, пасажира тяжко поранено

Про це повідомили у прес-службі міліції Луганської області, передає Еспресо.ТV.

Щойно до чергової частини надійшло повідомлення про те, що на дорозі, що веде до селища Ювілейний (м. Луганськ) озброєні автоматичною зброєю люди обстріляли автомобіль «Шевроле» д/н ВВ 7078 ВХ, червоного кольору. Водій автомобіля від отриманих поранень помер на місці. Пасажир з важкими пораненнями швидкою допомогою доставлений до лікарні. Крім цього, постраждали два пішоходи - жінки 1967 і 1987 р.н.

"На дорозі, що веде до селища Ювілейний (Луганськ) озброєні автоматичною зброєю люди обстріляли автомобіль "Шевроле" д/н ВВ 7078 ВХ, червоного кольору", - повідомили в ГУ МВС.

Як зазначають у прес-службі, водій автомобіля від отриманих поранень помер на місці. Пасажир з важкими пораненнями швидкою допомогою доставлений до лікарні. Крім цього, постраждали два пішоходи - жінки 1967 і 1987 р.н.

Наразі, на місці події працює слідчо-оперативна група.

За попередньою інформацією автомобіль "Шевролет" рухався у сторону міста Луганська. На несанкціонованому блокпосту, розташованому на перехресті вулиць Обвідна - Азовська, його намагалися зупинити озброєні люди з блокпосту.

Водій автомобіля не зупинився і його стали переслідувати озброєні люди на автомобілі ВАЗ-3110 д/н ВВ 6815 ВК, сірого кольору.

Фото МВС