Окупаційна влада Криму хоче створити свій Меджліс

Кримська «влада» веде активну роботу по знищенню Меджлісу кримськотатарського народу з метою створення нової провласної структури

Про це заявив гендиректор БО «Фонд» Крим», член Меджлісу Риза Шевкієв, пише Еспресо.TV з посиланням на кримськотатарське видання QHA.

За його словами, зараз основна боротьба йде проти Меджлісу, для того, щоб його знищити.

«Поки, сподіваємося, не фізично, але створити такі умови, щоб він не зміг функціонувати і розпався, щоб у нашого народу не було всенародно обраного органу. Або ж вони хочуть зупинити роботу тієї частини Меджлісу, яка зараз залишається з народом, і народ вважає їх законно обраними представниками, на відміну від тих членів Меджлісу, які «перестрибнули» у владу і активно зайнялися формуванням нема кого нового Курултаю-Меджлісу, підвладного чиновницької структурі Криму, або створюється база для такого перевороту», - сказав Шевкієв.

Коментуючи обшуки в Меджлісі і арешт майна« Фонду «Крим», він зазначив, що це  пов'язано з виборами,  які пройшли в Криму 14 вересня.

«Кримськотатарський народ зараз зобразять в ролі «зла», яке загрожує благополуччю кримського населення і будуть активно нас репресувати, тим самим, в очах виборців, які від них відвернулися, шукати підтримки і піднімати свій рейтинг», - припустив член Меджлісу.