49% українців проголосували за лідера «Самопомочі» Садового на дебатах

49% українців підтримали лідера партії «Об’єднання «Самопоміч» Андрія Садового під час голосування на проекті «Право на владу» каналу 1+1. Нагадаємо, українці голосували під час виступів політиків шляхом інтернет - та телефонного голосування

Опоненти Садового на дебатах, Юрій Луценко - отримав 31% голосів глядачів, Андрій Парубій – 20%. Микола Левченко на ефір не прийшов.

«Краще півроку непрофесіоналізму, ніж все життя деструкції. Треба довіряти людям. Я взяв на роботу молодих людей з цілої України і я далі буду продовжувати це робити. Тому що ми сьогодні маємо унікальних людей. Але їм треба дати можливість, щоб вони були присутні  у владі, в парламенті. Це залежить від всіх нас з вами. Це шанс нашої держави. Треба боротися за кожного українця» - заявив лідер Об’єднання «Самопоміч» Андрій Садовий.
 
Нагадаємо, Андрій Садовий йде на вибори в парламент під номером 50 у списку Об’єднання «Самопоміч». Список очолює співзасновник Реанімаційного пакету реформ Ганна Гопко. У списку також командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко та голова Люстраційного комітету Єгор Соболєв. 
 
«Право на владу» - соціально - політичне ток-шоу у прямому ефірі. Політики перед глядачами, експертами, опонентами та журналістами відповідають на незручні запитання, аби довести, що справді мають право на владу.