Кандидат в депутати Ольга Люльчак висловила здивування реакцією на її відверті фото

В інтерв'ю виданню «Обозреватель», один з кандидатів - мажоритарників від Блоку Петра Порошенко Ольга Люльчак прокоментувала сплеск уваги до її відвертих фотографій в мережі

Початківець політик не вважає це чимось аморальним і наводить у приклад відомих художників Тиціана, Ван Гога і Рембрандта, які захоплювалися жіночої наготою. Також вона висловила здивування «радянської мораллю», за критеріями якої оцінили ці знімки, пише «Главком».

«Я й подумати не могла, що в сучасному суспільстві, яке прагне до Європи може виникнути така реакція на мої фотографії.... Чому саме зараз, коли Президент підписав ратифікацію Угоди про асоціацію з ЄС, ми повертаємося до моралі радянського минулого», - повідомила вона. 

Відповідаючи на запитання про свою пасивну участі в передвиборній кампанії до Київради, Люльчак заявила, що на самому старті виборчої гонки загинув її батько і тому вона не могла брати активну участь у виборах. Люльчак також заявила, що йтиме на вибори попри те, що у неї немає достатнього фінансування.

«На щастя, в Україні настали світлі часи, коли за перемогу можна боротися і без грошей. Останні події в нашій країні мене в цьому переконали! Ось і тому я вирішила йти на вибори. І у мене є для цього відповідна освіта, на відміну від більшості депутатів, які роками протирають штани у Верховній Раді», - повідомила вона.