Москаль розповів про перспективи свого головування на Луганщині

Новопризначений голова Луганської ОДА Генадій Москаль розповів про свої найближчі плани на цій посаді

Про це він розповів у студії Еспресо.TV.

Головною проблемою наразі він вважає складні умови, в яких знаходиться нова адміністрація. 

"В Сватово обласна адміністрація має лише 2-3  кабінети, чоловік 20 загалом, роззосереджені між собою. Їх потрібно перенестти в одне приміщення, де всі б могли працювати. Немає багатьох служб, тому що немає де їх розміщати. Правоохороні органи взагалі знаходяться в різних куточках Луганщини. А я маю лише одного заступника",- зазначив він. Та резюмував, що "адмінистрація в Сватово не є керованою владою структурою".

Москаль розповів про те, що запланував на завтра нараду.

"Я завтра всіх збираю на нараду, що б зрозуміти на чому ми знаходимось і на чому ми стоїмо. Важливо дізнатися ситуацію, яка насправді відбувається.Тут не сховаєшся в кабінетах, тут люди завжди питають, що і як є",- сказав голова Луганської ОДА.

Також Москаль розповів, що звернувся за допомогою до колишньої тимчасово виконуючої обов'язки голови Луганської обласної державної адміністрації Ірини Верігіной.

"Я звернувся до пані Верігіної, щоб вона мені допомогла. Вона тут в Луганській області очолює партію "Батьківщина".  І вона в прохідному списку партії йде в парламент і їй треба організовувути виборчий процесс. Ну а державний службовець не має права займатися виборами та агітацієй, але я попросив її хоч трошки допомогти",- сказав Москаль.