Парфьонов: Звичайно, я за Марш миру

Російський журналіст Леонід Парфьонов висловився на підтримку Маршу миру

Відеозвернення Парфьонова з’явилося на YouTube, передає Еспресо.TV

«Взагалі, до чого ми дожили, щоб в нашій країні мир вважався ганьбою та зрадою, а війна – справою честі, доблесті, геройства?!» - обурюється телеведучий.

Також у своєму звернені він зачіпає й тему кремлівської пропаганди: «Зрозуміло, що це не суспільна думка, а повторення стандартів, штампів, держпропаганди. Але навіть вона змінюється. Ось, вже не говорять про «київську хунту», і Путін демонстративно, публічно називає Порошенка Петром Олексійовичем. А що, ця суспільна думка так і буде метатись від однієї пропагандистської установки до іншої?»

Останні висловлювання Кремля Парфьонов називає отрутою: «Уся ця возгонка ненависті, типу «за два тижні, як треба – будемо в Києві, а «Новоросію» протягнемо до Одеси» – це отрута, яку ми в себе впустили. Але ж треба колись з цього виходити».

На завершення, підтримуючи Марш миру, запланований у Москві на 21 вересня, журналіст додав: «Поганий, але мир – це краще, ніж гарна, але війна».

Нагадаємо, Марш миру розпочнеться о 17.00 від Пушкінської площі (Страсного бульвару), бульварами, потім проспектом Академіка Сахарова до перетину з Садовим кільцем.

Раніше повідомлялося, що до Маршу приєднаються ще 24 міста різних країн світу.

А на YouTube вже з'явилися антивоєнні вірші до Маршу миру у Росії.