Запорізького отамана-запроданця викинули на смітник

Запорізького отамана Олександра Панченка облили йодом і викинули у смітник у центрі міста

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Укрінформ".

"У Панченка вистачило нахабства прийти за грамотами для своїх "перефарбованих" козаків з георгіївською стрічкою. Вів поводився дуже нахабно і зухвало. Ні для кого не секрет, що він посіпака бандитського режиму. Його підлеглі брали участь у розгоні запорізького Майдану і побитті активістів. Окрім того, їх бачили у Києві, де виступали на боці бандюковичів", - розповіли активісти.

За їхніми словами, рішенням українського козацтва Панченка позбавили звання Отамана Верховного війська Запорізького.

Проте він ігнорував думку колишніх товаришів по службі та громадськості, продовжував носити  форму і займатися антиукраїнською діяльністю.

 

Зазначимо, раніше на смітниках опинилися чотири чиновники. Спочатку до сміттєвого контейнера запхнули чиновника в Одесі - в.о. директора обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Олега Руденка. Потім там же опинився і начальник відділу кадрів Тернопільської райдержадміністрації Віталій Федак. 16 вересня, до сміттєвої урни потрапив колишній регіонал Віталій Журавський. А вчора активісти та представники Самооборони Кіровограду оголосили про третій Майдан і запхали обласного депутата у смітник.