Українські військові відбили напад російських танків на Донецький аеропорт

В суботу, близько 19:00, поблизу населеного пункту Спартак почалися і продовжувалися протягом двох годин жорстокі бої сил зенітного ракетного дивізіону Повітряних сил Збройних сил України з підрозділами збройних сил Росії

Про це повідомляє прес-центр Повітряних сил ЗСУ. 

"Військовослужбовці, перебуваючи на варті, помітили рух в напрямку Донецького аеропорту колони танків Російської Федерації і доповіли командиру частини підполковнику Миколі Маламену. Негайно відреагувавши, командир наказав зробити попереджувальні постріли з зенітної установки, в результаті чого противник відкрив вогонь по позиціях військовослужбовців Повітряних сил", - йдеться в повідомленні. 

Українські військовослужбовці вступили в вогневої бій з переважаючими силами і засобами противника. "Незважаючи на сутінки і обмежену видимість, особовий склад підрозділу точно наносив вогневі удари по противнику. Через деякий час противник не витримав натиску українських військових і відступив", - стверджують у прес-центрі. 

Нагадаємо, раніше в прес-центрі АТО повідомили, що протягом доби сили антитерористичної операції знищили до 40 бойовиків, одну реактивну систему залпового вогню БМ-21 Град і дві гармати.