Арбеніна запевняє, що її дуже важко залякати

Російська співачка Діана Арбеніна провела концерт у Воронежі та прокоментувала подію у своїй соцмережі

Лідер російського гурту «Ночные снайперы» подякувала своїм фанатам, що приїхали на концерт з різних міст Росії до Воронежа, та зазначила на своїй сторінці у Фейсбук, що її не зламати, передає Еспресо.TV.

«Вчора трапився концерт у Воронежі. Ура, друзі, - крига скресла!! У мене всередині водоспади пісень. У мене перед очима ваші очі і ваші усмішки. Я чую, як голосно і гордо ви співаєте. Я бачу плакати «Курськ», «Білгород», «Москва», «Тамбов» - прекрасні російські міста, що злетілися до Воронежа», - написала музикантка.

Організаторів концерту Арбеніна назвала «героями». Адже раніше вона повідомляла, що проводити концерти у 8 містах Росії їй відмовили з різних брехливих причин.

«З кожною хвилиною стає все більш і більш чіткішим усвідомлення того, що концерт «Снайперів» у Воронежі 21-го вересня 2014 року став переломним, таким, що визначає вірність обраної дороги. Не зламати того, хто не зламається. Не залякати того, хто не з лякливих. Не змусити замовкнути того, хто не замовкне. Ми разом!» - додала лідер гурту «Ночные снайперы».

Цькування Арбеніної почалося через її підтримку України.