Олена Бондаренко очолила холдинг Курченка

Народний депутат Олена Бондаренко очолила медіахолдинг UMH group, який належить младоолігарху Сергію Курченко

Про це пише видання "Дуся", яке посилається на два джерела з оточення Олени. 

Про можливу жорсткість редакційної політики можна судити за поглядами Олени Бондаренко, яка після розстрілу Майдану заявляла в інтерв'ю, що вбивці ще й «діяли недостатньо жорстко», а зараз відверто підтримує терористів і російську окупацію України, проклинаючи українську армію. 

Трохи згодом на сайті холдингу з'явилося офіційне підтвердження цієї інформації.

«Я вдячна Сергію Віталійовичу Курченко за надану довіру. Український медіахолдинг - одне з найбільших і найбільш шанованих об'єднань ЗМІ в Україні, і моїм завданням на новій посаді буде, перш за все, збереження і зміцнення об'єктивної журналістики у виданнях УМХ, зміцнення позицій холдингу на національному медіаринку, підтримка високої професійної репутації наших журналістських колективів ", - заявила Олена Бондаренко.

Нагадаємо, що «UMH group» (United Media Holding group) — перша залежна від так званої групи олігархів «Сім'ї» українська мультимедійна група.  У портфелі компанії більше десятка українських і міжнародних медіабрендів, головні з яких — Forbes Ukraine і Vogue Ukraine, а також журнал "Корреспондент" та однойменний сайт, газета "Комсомольская правда в Украине" та багато ін.