Кліп київської рок-групи, знятий за допомогою 14 гаджетів, став хітом YouTube

Менш ніж за добу відео, в якому сюжет поступово розгортається на екранах декількох iPhone, IPAD і MacBook, зібрало 100 тис. переглядів

Зараз ролик набрав уже більше 200 000 переглядів, і за словами лідера колективу "Brunettes Shoot Blondes" Андрія Ковальова, ця цифра постійно зростає, пише Аin.

Ідея зробити кліп, в якому всі елементи будуть взаємодіяти між собою на різних пристроях, виникла у Андрія під час реалізації одного рекламного проекту - він заробляє написанням музики для реклами. Всього в кліпі задіяно 14 гаджетів фірми Apple, які хлопці збирали у друзів та знайомих. Спочатку прив'язки до фірми не було, але потім, заради єдиної стилістики відео, було вирішено використовувати пристрої тільки однієї марки. 

Над кліпом працювали в цілому п'ять осіб, двоє з яких - аніматори з SYT-X, друзі музикантів. Самі рокери повністю розробили сценарій ролика і навіть деякі графічні ефекти. Один з найбільш вражаючих моментів - в'їзд героїні кліпу в сусідній планшет: автомобіль таранить іконки, через що ті розлітаються в різні сторони. 

Кліп "Knock Knock" ротується тільки на YouTube, але, по мірі того, як він набирає популярність, все більше людей публікують відео в соціальних мережах. 

Раніше на YouTube з'явився кліп  під назвою "Жил был мальчик Вова, коротенькие ножки...". Відео про агресію Росії і комплеси Путіна активно обговорюють користувачі соціальних мереж.