В Москві відкриють кафе під назвами "ДНР" та "ЛНР"

У Москві готуються до відкриття кафе під назвою "ЛНР" і "ДНР". Вони з'являться на Луганській і Донецькій вулицях, на півдні Москви

Відповідні товарні знаки «ЛНР Ми на Луганській» і «ДНР Ми на Донецькій» реєструються за класами 43 (закусочні, послуги барів) і (послуги клубів з організації зустрічей), передає Еспресо.TV з посиланням на «Известия»

Як повідомив Анатолій Аронов, президент «Першої патентної компанії», що бере участь в проекті в якості консультанта з питань маркетингу, передбачається, що це будуть своєрідні клуби, де можна буде обговорити ситуацію в самопроголошених республіках. 

«Це буде, перш за все, місце, де можна дізнатися новини з перших рук. Там показуватимуть відео про ситуацію в Донецькій і Луганській народних республіках, а також проводити зустрічі з представниками ЛНР і ДНР», - розповів він. 

Просування нових місць планується здійснювати через соціальні мережі. Так само, планується провести конкурс на логотип кафе. 

Запускає проект учасник бойових дій на боці терористів, який вирішив зберегти анонімність. Як він повідомив газеті, вже знайдені приміщення на Донецькій і Луганській вулиці, площею приблизно 150 кв.м. Початкові інвестиції оцінюються в 400 тис. рублів на кожне кафе. 

Відкриття заплановано на кінець цього року. На думку учасників проекту, ідея збереже свою актуальність найближчі кілька років при будь-якому варіанті розвитку подій на Донеччині.