З останнім "гуманітарним конвоєм" бойовики отримали поповнення боєприпасів, - Тимчук

Також з останнім «гуманітарним конвоєм» з РФ на Донбас прибули боєприпаси, які розвантажуються на складах як «ДНР», так і «ЛНР»

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" написав координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

В районі населених пунктів Сніжне і Красний Луч розгортаються «тилові органи» (склади, ремонтні майстерні тощо). Там же створені перевалочні бази. Частина вантажів, що прибувають з Росії (в основному боєприпаси, амуніція і спорядження), переправляються далі в район населеного пункту Тельманове та далі на південь. Через Новоазовськ з РФ прибуває важка техніка й озброєння.

Одночасно керівництво «ДНР» і «ЛНР» висуває до бойовиків жорстку вимога берегти техніку і озброєння, аргументуючи це тим, що в найближчому майбутньому потік військової техніки з Росії припиниться, і російським військовим командуванням запропоновано «Новоросії» створювати власну ремонтну базу. 

Нагадаємо, третя партія «гуманітарної допомоги» з Росії прибула на Донбас вранці 20 вересня у складі приблизно 200 вантажівок. А вже 21 вересня в Росії відзвітували, що всі вантажівки повернулися до Росії. Що везли путінським «гуманітарним конвоєм», ні українські митники, ні Міжнародний комітет Червоного Хреста не знають.