Заступником херсонского губернатора може стати людина Захарченка

Олег Татаров, який вів кримінальні справи проти активістів під час Майдану, може стати заступником херсонського губернатора

Про це пише в своєму блозі Сергій Іванов, повідомляє  "Українська правда" 

Татаров був начальником Головного слідчого управління МВС України епохи Захарченка і курував усі справи проти активістів Майдану.

Він запам'ятався тим, що на зустрічі з послами країн ЄС запевняв, що майданівці могли стріляти і самі в себе, бо міліція "зброї не застосовує".

Також Татаров відав справами про викрадення Дмитра Булатова, побиття Тетяни Чорновол, проти Автомайдану та іншими.

"Тобто, "Беркут" вбивав мітингувальників кулями і кийками, а Татаров, якому підпорядковувалися всі слідчі органи МВС України, утрамбовував ними слідчі ізолятори", - пише Іванов.

"Коли в МВС почалися процеси, що віддалено нагадують люстрацію, то одним з перших звільнили саме наше молоде дарування", - додав він.

Тепер же херсонський губернатор з'являється з Татаровим на публіці і активно нахвалює його пресі.

"Пресі Татарова представили як молоде дарування, професора і доктора наук, який всіх скоро здивує. При цьому, про його репресивне минуле вирішили делікатно промовчати", - пише Іванов.

Як розповіли "Українській правді" в оточенні колишнього губернатора, Путилов вже офіційно записав Татарова собі в радники, а призначення має відбутися найближчого тижня.

На першій своїй прес-конференції губернатор заявив, що його заступником буде "молодий професор і доктор наук".