Чверть депутатів Київради балотуватимуться до Верховної Ради

33 зі 120 столичних депутатів балотуватимуться до Верховної ради на виборах 26 жовтня

З них – 14 "ударівців", по 3 депутати від "Свободи", "Батьківщини" та "Радикальної партії", пише Українська правда з посиланням на "Сегодня". 

Також хочуть проміняти крісло Київради на парламентське 2 депутати від "Громадянської позиції", по одному – від "Нового життя", "Демальянсу", "Єдності" та 5 самовисуванців.

Зокрема, покинути Київраду хочуть "ударівці": Ігор Баленко, Геннадій Ільїн, Олег Калініченко, Володимир Каретко, Руслан Кисіль, Олег Костюшко, Олена Матузко, Андрій Мельник, Максим Микитась, Валентин Мондриївський, Рена Назарова, Сергій Федореченко, Олександр Грановський.

Також мріють зайняти парламентське крісло "свободівці": Руслан Андрійко, Петро Кузик та Юрій Левченко, депутати "Батьківщини": Володимир Бондаренко, Ігор Луценко та Тетяна Меліхова, депутати "Радикальної партії": Андрій Лозовий, Ігор Мосійчук та Юрій Сухин.

Від "Громадянської позиції" балотуються Дмитро Бондаренко та Роман Головня, від "Демальянсу" - Василь Гацько, від "Нового життя" - Ігор Федоренко, від "Єдності" - Олександр Омельченко.

Також ідуть на вибори 5 самовисуванців: Олексанлдр Пабат, Вадим Столар, Олександр Супруненко, Віталій Павлик та Сергій Кримчак.