На Донбасі активізувались збройні зіткнення між бандами терористів, - РНБО

На тимчасово контрольованих терористами територіях фіксується збільшення кількості зіткнень між різними банд формуваннями

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Інформаційно-аналітичний центр РНБО.

Зокрема, в Антрациті Луганської області бойовики поставили «комендантом» міста колишнього дільничного інспектора Антрацитівської міліції, а в цей же час представники так званих «козацьких» бандформувань, застосовуючи зброю, намагаються встановити свій контроль над містом.

У місті Червоний Луч Луганської області бойовики «ЛНР» незаконно «змінили» генерального директора компанії «Донбасантрацит», поставивши замість попереднього - козачого отамана одного з лідерів терористичних угруповань, що також викликає обурення керівників інших бандитських груп.

Крім того, вчора в Донецьку вчора відбулося збройне зіткнення між бойовиками незаконних збройних формувань «Оплот» і «Кальміус». Під час перестрілки було вбито 5 терористів з угруповання «Кальміус».

«Враховуючи те, що в самому Луганську терористи вже захоплюють елітне житло - йдеться про звичайне мародерство, боротьбі за «ласі шматки» і розширення сфер впливу, що є невід'ємною рисою кожної бандитського угруповання і виключає будь-який політичний контекст», - зазначають в РНБО.