Партія «Єдина Країна» оголосила всеукраїнське обговорення національної ідеї

Політична партія «Єдина Країна» заявила про початок пошуку та обговорення національної ідеї, яка стане основою сильної і єдиної країни

Про це заявив один з активістів партії Максим Верес в ході прес-конференції, яка відбулася 23 вересня, в Києві. 

«Однією з головних задач на даному етапі ми бачимо створення національної ідеї, яка стане основою сильної і єдиної країни. На наступному тижні ми почнемо всеукраїнське обговорення для пошуку та обговорення національної ідеї, яка буде здатна об'єднати українців. Національна ідея, про яку так багато говорилося протягом усіх років незалежності України, досі не визначена. Але саме національна ідея є запорукою сильної і єдиної країни», - зазначив Максим Верес. 
 
Також в ході прес-конференції було озвучено, що партія «Єдина Країна» виступає партнером проекту «Роби вибори», метою якого є залучення молоді до виборчого процесу. Очікується, що проект «Роби вибори» закладе фундамент нової культури виборів і прискорить позитивні зміни в країні. За своєю суттю це просвітницько-мобілізаційна кампанія, покликана відповісти на питання: навіщо голосувати, чому кожен голос має значення і як його захистити. Для того, щоб молодий виборець став краще орієнтуватися в суті і технології виборчого процесу, навчився критично і раціонально вибирати політичні преференції і не боявся захищати свій голос. 
 
«Події, що змінили нашу країну, а відповідно і соціальний запит громадян, потребують переформатування не тільки Верховної Ради України. Колишні підходи повинні піти назавжди. Змінитися повинні не назви партій, а вся система державного управління і партійного будівництва. Необхідно змінюватися і самим виборцям, разом з відношенням до виборного процесу. Тільки так може бути закладений фундамент, який дасть надійне майбутнє нашій країні», - резюмував перший номер у виборчому списку партії «Єдина Країна» Максим Верес. 
  
Партія «Єдина Країна» представлена фахівцями з різних сфер і активними молодими людьми, які відображають інтереси і культуру всіх регіонів України, від заходу до сходу. За своєю суттю - це партія нової національної ідеї і цінностей, заснована на демократичних принципах не лідерського типу.