Адвокат Надії Савченко припускає, що вона знаходиться у психіатричній клініці

Сьогодні адвокати Надії Савченко намагаються з'ясувати, де знаходиться їхня підзахисна

Про це розповів адвокат Савченко Марк Фейгін повідомляє ТСН, передає Еспресо. TV.

Фейгін повідомив, що кримінально процесуальне законодавство передбачає, що захисникам мають право впродовж 10 днів письмово відповісти про те, куди її етапували  і де вона буде знаходитися.

"Тому офіційної відповіді, де вона знаходиться, немає. Але з високою вірогідністю, майже на 100 відсотків, можу припустити, що вона вже знаходиться в одному з московських СІЗО на карантині, а звідти вона, має формально бути направлена в експертний заклад – клініку Сербського", - розповів адвокат.

Марк Фейгін нагадав, що через день відбудеться судове засідання, де має бути оскаржене рішення про направлення Надії на таку експертизу. Проте адвокат не виключає, що Савченко вже  доставили в клініку.

"В Росії можливо все. Могли вже і доставити. Але формально її мали прийняти в якомусь СІЗО. Адже сам по собі експертний заклад  не є тюрмою. В системі федеральної служби виконання покарань її мають прийняти, оформити. І вже звідти, з цього закладу, вже направити в експертний заклад. Тому думаю, що дуже швидко", - заявив Фейгін.