Березовець: Льовочкін рветься в Раду, бо боїться люстрації

Глава адміністрації Януковича і власник телеканалу "Інтер" Сергій Льовочкін балотуватиметься у Верховну Раду лише тому, що боїться потрапити під дію закону про люстрацію

Про це в ефірі Еспресо.TV сказав політолог, директор компанії стратегічного консалтингу "Berta Communications" Тарас Березовець.

Він зазначив, що наразі не має підтвердженої інформації про те, що Льовочкін буде балотуватися за списками "Опозиційного блоку». При цьому політолог зазначив, що найбільшу квоту в цій політичній силі має Ахметов та «старі донецькі».

Разом з тим,  Березовець підкреслив, що колишній глава АП має значний вплив на інші політичні сили, зокрема, на «Громадянську позицію» Анатолія Гриценка, де є його люди.

Тому, на його думку, навіть якщо Льовочкін не балотуватиметься в Раду, він матиме значний вплив на новий склад парламенту.

«Присутність Львочкіна у списках «Опозиційного блоку», якщо вона підтвердиться, означає, що Льовочкін переймається ухваленням закону про люстрацію. Наскільки я знаю, він не планував балотуватися.  Якщо ж він вирішить йти в Раду, то швидше за все він боїться, що його люструють і заборонять протягом 10 років займати посади», - вважає Березовець. 

Нагадаємо, за даними джерел  Еспресо.TV, глава адміністрації Януковича, а також власник телеканалу "Інтер" Сергій Льовочкін планує балотуватися за списками "Опозиційного блоку».